La Plataforma “Defensem la Identitat Vitivinícola del Penedès” presenta al·legacions al PDUI de la ròtula Martorell-Abrera

Avui dia 24 de setembre de 2018, la Plataforma “Defensem la Identitat Vitivinícola del Penedès” ha presentat davant del Departament de Territori i Sostenibilitat un escrit d’al·legacions al Pla director urbanístic d’infraestrutures (PDUI) de la ròtula Martorell-Abrera.

La Plataforma té com a finalitat el reconeixement de la identitat vitivinícola, que és motor de la comarca i que per tant entén que ha de ser un aspecte clau de consideració en la planificació territorial del Penedès i de la Vegueria en general.

Avui per avui la Plataforma troba a faltar aquest reconeixement en els plans territorials que s’estan treballant. És en aquest sentit que des de la Plataforma es consideren part interessada en el PDUI de la ròtula Martorell-Abrera, en coherència amb els efectes que es puguin derivar per la formulació del Pla Territorial del Penedès.

S’observa des de la Plataforma que les propostes preliminars del Pla Territorial Parcial del Penedès (PTPP) a les quals s’ha tingut accés, mostren una estreta relació d’aquest amb les determinacions del PDUI de la Ròtula de Martorell-Abrera ja que es connecten amb diverses infraestructures, que tenen una gran incidència territorial en el Penedès, entre elles, la prolongació del Quart Cinturó (B40). És en aquest sentit que des de la Plataforma s’ha considerat necessari presentar al·legacions a l’esmentat Pla Director Urbanístic d’Infraestrutures.

Podeu consultar el document complert:

adobe-pdf-logo-56a01ae93df78cafdaa0215b

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s