Primer contacte de la Plataforma “Defensem la identitat vitivinícola del Penedès” amb el Departament de Territori i Sostenibilitat

El passat dimecres 1 d’agost, varem tenir a les oficines de l’Institut del Cava, una reunió amb representants del Departament de Territori i Sostenibilitat; concretament amb el Sr. Agustí Serra, secretari d’Hàbitat Urbà i Territori i el Sr. Xavier Reinaldos, Cap del Gabinet del Conseller.

La reunió convocada a petició de la Plataforma va tenir dos objectius:

1) Explicar de primera mà al Departament la raó de ser de la Plataforma així com les nostres inquietuds.

2) Obrir un canal de comunicació amb el Departament oferint les nostres aportacions que anirem treballant a partir d’un equip multidisciplinari, compost per tècnics d’alt nivell, especialistes experts en l’elaboració de Plans Territorials.

La valoració que fem de la reunió és positiva ja que vam tenir l’ocasió de tenir un canvi d’impressions amb el Departament clar i sincer, traslladant-nos els representants del Departament la seva intenció de treballar amb el “màxim consens”. També van mostrar una bona predisposició i receptivitat a les propostes que els anirem traslladant.

Alhora se’ns va donar la possibilitat de consultar els documents resultants de les sessions de treball del Pla Territorial, per tal de tenir accés a tota la informació que han anat generant, i que podrà servir de base pels treballs que des de la nostra plataforma es puguin generar.

Així mateix, ens van informar que el mes de setembre el Departament té previst realitzar una sessió de treball on informarà àmpliament de la situació del PTP del Penedès.

Finalment, ens van confirmar la reunió amb el Conseller, el Sr. Damià Calvet, que vàrem sol·licitar a l’inici de la creació de la Plataforma i que se celebrarà en les pròximes setmanes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s